Despre Tekzen Romania

Tekzen a intrat pe piata romaneasca in anul 2007, prin deschiderea primului sau magazin de bricolaj la Brasov. Venim in intampinarea clientilor nostrii cu o gama larga de produse de amenajari, constructii, mobilier, articole casnice si decoratiuni pentru casa, birou si gradina, produse la preturi competitive si calitate garantata de marca proprie TekZen Home

Oferim clientilor nostrii solutii pentru a-si amenaja singuri casa visurilor lor ( Do It Yourself ), avand la dispozitie aproximativ 40.000 de produse listate.

Istorie si performanta
Tekzen face parte din Tekfen Holding, o companie cunoscuta la nivel global in sectorul constructiilor magistrale. Tekfen functioneza din anul 1956 avand o traiecterie progresiva de la infiintare si pana in present, dezvoltand alaturi de companiile de constructii ale grupului si alte domenii de interes economic major precum agricultura, iluminat, exploatari de piatra, fertilizatori, adezivi, etc.

In anul 1995 s-a conturat ideea dezvoltarii pe ramura de retail, luand astfel fiinta TEKZEN. La inceputul anului 2013 Compania avea operationale peste 100 magazine in Turcia (ponderea), Romania si Irak, urmand sa-si continue expansiunea in Georgia si in Cipru.

Misiunea noastra
Este sa raspundem nevoilor si cerintelor clientilor economisind timpul fiecarui client in gasirea articolului dorit. Prin sloganul “ sub calitatea TEKZEN” va oferim produse marca proprie TekZen Home si alte marci renumite la cele mai bune preturi in cel mai scurt timp, prioritar pentru noi fiind satisfacerea clientului si asumarea responsabilitatii sociale si de mediu.

Viziunea nostra
Să devenim o marcă internaţională lider în sector, cu angajaţi şi parteneri mulţumiţi, cu succese în ţarăşi străinătate